Sport ja KooKoo torstain ainoassa ottelussa

19.11.2020
Sport ja KooKoo torstain ainoassa ottelussa

Sport pelaa neljännen peräkkäisen kotipelinsä. (Kuva: Samppa Toivonen)

Liiga jatkuu torstaina yhdellä ottelulla, kun Sport saa kotikentälleen KooKoon.

Sport-KooKoo
>> Kokoonpanot
>> Liput

Vaasalaiset ovat vihdoin päässeet kotihalliinsa pelaamaan, mutta voittotili on vielä avaamatta kolmen kotiottelun jälkeen. Ensimmäisessä pelissä Kärpät haki pisteet, jonka jälkeen tamperelaisseurat kävivät nappaamassa pisteet. Tiistaina Tappara oli vahvempi voittolaukauskilpailussa.

Jos Sportin puolustuspelaaminen oli ennen maaottelutaukoa vahvaa, niin viime aikoina omissa on soinut ahkerasti. Neljässä edellispelissä vaasalaisille on tehty peräti 19 maalia. Täyttä pistepottia vaasalaiset eivät ole onnistuneet nappaamaan viiteen edellispeliin.

KooKoo pelasi keskiviikkona hurjavireisen Ilveksen vieraana eikä mahtanut tamperelaisille mitään hävitessään 1–­­6. Sitä ennen KooKoolla oli kuitenkin vahva vaihe ollen voittoisa kolmessa edellisessä pelissään.

Sportin parhaat pistemiehet ovat alkukaudesta olleet Sebastian Stålberg (5+6=11) ja Jesse Paukku (3+5=8). KooKoon pistepörssin kärkeä pitävät Trevor Mingoia (6+8=14), Kyle Platzer (4+7=11) ja Kasper Björkqvist (5+5=10).


---
Julkaisija: Salttu Forsström