TPS jatkoi pisteputkeaan, Jukurit kaatoi HPK:n Mikkelissä

25.11.2020
TPS jatkoi pisteputkeaan, Jukurit kaatoi HPK:n Mikkelissä

TPS voitti KooKoon 4–1-lukemin. (Kuva: Teemu Saarinen)

Keskiviikon kierros piti sisällään kaksi ottelua. Jukurit nappasi 5–2-kotivoiton HPK:ta vastaan ja TPS venytti pisteputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi voittamalla KooKoon 4–1.

Jukurit – HPK 5–2 (2–1, 1–1, 2–0)
>> Tilastot
>> Lehdistötilaisuus
>> Ottelukooste

Jukurit nappasi toisen peräkkäisen voiton, kun HPK jäi Mikkelissä tehokkaan kotijoukkueen jalkoihin. Vierasjoukkue laukoi huomattavasti enemmän ottelun aikana, mutta Jukurit oli maalipaikoissaan tehokkaampi. Hyvään maalivireeseen äitynyt Kristian Afanasjev viimeisteli Jukureille kaksi maalia, Teemu Henritiuksen (0+2) ja Mikko Kokkosen (0+2) säestäessä syöttöpisteiden muodossa. Valtteri Puustinen (2+0) iski HPK:n molemmat maalit. Tappio oli HPK:lle kolmas putkeen.

TPS – KooKoo 4–1 (2–0, 0–1, 2–0)
>> Tilastot
>> Lehdistötilaisuus
>> Ottelukooste

Turussa nähtiin ottelu, jossa pöytäkirjaa ei liioilla merkinnöillä kulutettu. Kaikki kuusi maalia nähtiin tasakentällisin, eikä kummallekaan joukkueelle vihelletty kuin kaksi kahden minuutin jäähyä. TPS hallitsi laukaisutilastoja ja hyödynsi myös maalipaikkansa selvästi KooKoota tehokkaammin. Josh Kestner ja Lauri Pajuniemi jatkoivat hyvää virettään onnistumalla maalinteossa. Hannu Kuru teki puolestaan kauden avausosumansa. KooKoon ainokaisesta vastasi Teemu Engberg, joka on ollut varsin tehokas viime otteluissa. TPS venytti pisteputkensa seitsemän pelin mittaiseksi, KooKoolle tappio oli toinen peräkkäinen.


---
Julkaisija: Markus Viljanen