Kuopion Alumni All Star -tapahtuma siirtyy ensi vuoteen

17.4.2020
Kuopion Alumni All Star -tapahtuma siirtyy ensi vuoteen

Elokuussa 2019 tapahtuma täytti Lahden Isku Areenan katsomot. (Kuva: Tomi Natri)

Liiga Alumnin hallitus on päättänyt siirtää ensi kesänä Kuopiossa pidettäväksi tarkoitetun Alumni All Star -tapahtuman vuodella eteenpäin. Tapahtuman uusi ajankohta on perjantaina 13.8.2021 Kuopiossa.

Ensi elokuussa Kuopiossa järjestettäväksi tarkoitetun Alumni All Star -tapahtuman järjestäminen oli hyvin epävarmaa nykyisten kokoontumiskieltojen vuoksi ja niiden jatkuminen koko kesän yli on hyvin todennäköistä. Lisäksi NHL:llä on jatkuvasti suunnitelmia keskeytetyn kauden 2019–20 loppuun saattamiseksi, mahdollisesti elo-syyskuun aikana. Tällöin tapahtumalla ei olisi ollut käytössä laisinkaan nykyisiä NHL-pelaajiamme, mikä olisi mahdotonta hyväntekeväisyystapahtuman onnistuneelle toteuttamiselle.

Tämän vuoksi Liiga Alumnin hallitus on päättänyt siirtää ensi kesänä Kuopiossa pidettäväksi tarkoitetun Alumni All Star-tapahtuman vuodella eteenpäin. Tapahtuman uusi ajankohta on perjantaina 13.8.2021 Kuopiossa.

Tapahtuman pääsyliput ovat olleet myynnissä Ticketmasterissa 1.3.2020 lähtien. Tähän mennessä ostetut liput ovat voimassa myös ensi vuonna järjestettävään otteluun ja lipunmyynti jatkuu normaalisti tapahtumaan saakka. Jos nyt lipun ostaneet eivät halua käyttää lippujaan 13.8.2021 otteluun, he saavat pyydettäessä rahat takaisin Ticketmasterilta.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen