Liiga ja Kuntokeskus Liikku seuraavat Liigan liikkuvinta pelaajaa

11.1.2021
Liiga ja Kuntokeskus Liikku seuraavat Liigan liikkuvinta pelaajaa

Liiga ja Kuntokeskus Liikku ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ytimessä on Liigan liikkuvimman pelaajan seuranta. Liikkuvin eli eniten luistellut pelaaja saadaan selville Wisehockey-datan avulla.

Liigan ja Kuntokeskus Liikun kuukauden liikkuvimman pelaajan seuranta alkoi tammikuun alussa. Kunkin kuukauden liikkuvinta eli eniten luistellutta pelaajaa seurataan Liigan verkkosivulla omana tilastonaan sekä sosiaalisessa mediassa viikoittaisten nostojen avulla.

– Wisehockey-järjestelmä tuottaa paljon mielenkiintoista dataa, jota on nostettu esille vielä kohtalaisen vähän. On hienoa, että saimme Kuntokeskus Liikun mukaan tähän projektiin, ja voimme näin tehdä luistelutilastoja tutummaksi Liigan seuraajille, taustoittaa Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi.

– Enpä arvannut jääkiekkourani jälkeen ensimmäistä Liikkua Ouluun perustaessa, että 10 vuotta myöhemmin tehdään yhteistyötä Liigan kanssa näissä merkeissä. Liiga on meille todella mieluinen yhteistyökumppani ja on kiinnostavaa päästä itsekin seuraamaan Liikkuvin pelaaja -tilastoja pelien ohella, kertoo kaksi kertaa Suomen mestaruuden 90-luvulla Jokerien riveissä voittanut Heikki Riihijärvi. Heikki perusti Liikun vaimonsa Johanna Riihijärven kanssa vuonna 2010.

Liikku kuntokeskuksia löytyy jo 32 kpl 26 paikkakunnalta ja tutustumaan pääsee ilmaiseksi ma-ke klo 16-19.Oululaislähtöinen kuntosaliketju on nyt laajenemassa myös Helsinkiin. Uusi Liikku Itäkeskus avataan maanantaina 1.2.2021 Prisman yläkertaan.

Lue lisää: www.liikku.fi


---
Julkaisija: Aija Saha