Olavi Vauhkonen palaa Sportin riveihin

3.2.2021
Olavi Vauhkonen palaa Sportin riveihin

Olavi Vauhkonen pelasi alkukauden Tapparassa. (Kuva: Saana Hakala)

Vaasan Sportin hyökkäys vahvistuu tutulla paluumuuttajalla, kun Olavi Vauhkonen palaa Tapparasta Vaasaan kuluvan sekä ensi kauden kattavan sopimuksen myötä.

32-vuotias Vauhkonen pelasi Sportissa kausina 2016-19 yhteensä 157 ottelua runkosarjassa. Viimeisenä kautenaan hän merkkautti uransa tähän mennessä parhaat pisteet 17+27=44. Sportin jälkeen hän siirtyi Tapparan riveihin, mutta Tampereella vastuu jäi suhteellisen pieneksi.

– Meille tarjottiin mahdollisuutta saada tuttu ja hyväksi havaittu pelaaja takaisin Sportiin. Vauhkonen kuului kantaviin pelaajiimme edelliskaudella ja tiedämme mitä saamme. Hänen sopimuksensa kattaa tämän kauden lisäksi myös ensi kauden, joten samalla saimme kiinnitettyä yhden tärkeän palasen ensi kaudenkin joukkueeseen, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo seuran sivuilla.

Rightin puolelta ampuva oikea laitahyökkääjä tunnetaan hyvästä laukauksestaan ja vahvana maalinedus- sekä ylivoimapelaajana.

– Vauhkonen on selkeä hankinta tuloksentekoyksikköön. Hän tuo lisää mahdollisuuksia hyökkäys- ja ylivoimapelaamiseen, odotukset ovat molemmin puolin korkealla. Hieno saada Olavi takaisin Vaasaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström