Helmikuun viimeisenä lauantaina pelataan Liiga-kiekkoa iltapäivästä myöhäisiltaan

18.2.2021
Helmikuun viimeisenä lauantaina pelataan Liiga-kiekkoa iltapäivästä myöhäisiltaan

Helmikuun viimeisenä lauantaina Liiga-kiekkoa pelataan eri paikkakunnilla iltapäivästä aina myöhäisiltaan asti. Kaikki ottelut näkyvät tutusti C Moressa. Liiga-lauantain kumppanina toimii Fristads-työvaatteet.

Liigan runkosarja jatkuu helmikuun ajan ilman yleisöä alueellisten yleisörajoitusten vuoksi. Liiga on tehnyt helmikuun 27. päivä pelattavien otteluiden alkamisajankohtiin muutoksia niin, että Liiga-kiekon ystävät voivat seurata useampia Liiga-otteluita iltapäivän ja illan aikana.

– Olemme saaneet lukuisia toiveita lauantain otteluiden alkamisaikojen porrastamisesta pidemmälle aikavälille nyt, kun Liigaa ei pääse seuraamaan paikan päälle. Koska rajoitukset edelleen jatkuvat, päätimme yhdessä seurojen ja C Moren kanssa toteuttaa tällaisen Liiga-fanin superpäivän vielä helmikuussa, kertoo Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä.

Liiga-lauantai starttaa C Moressa klo 14.45, ja Hockey Night Live -studiolähetys ennakoi ja seuraa klo 16.30 alkaen Tappara-SaiPa -pelin käänteitä. Erikoispitkässä Liiga-lauantaissa suoraa kiekkolähetystä on siis luvassa lähes seitsemän tuntia putkeen, kun viimeiset ottelut käynnistyvät klo 19. Myös MTV3:lla päästään kurkistamaan kiekkoillan herkullisiin asetelmiin. Puolen tunnin Hockey Night 360 nähdään MTV3:lla klo 16.30 alkaen.

Liiga-lauantain kumppanina on Fristads-työvaatteet. Liiga-lauantai on osa Liigan ja Fristadsin yhteistyösopimusta, joka kattaa loppukauden sekä kauden 2021-22.

Fristadsin Liiga-lauantain ohjelma 27.2.:

15:00 Jukurit–KalPa
15:00 KooKoo–Kärpät
17:00 HPK–Ilves
17:00 Tappara–SaiPa
19:00 Sport–Lukko
19:00 TPS–JYP
19:00 Ässät–HIFK

>> Katso päivitetty otteluohjelma


---
Julkaisija: Aija Saha