JYP tärkeään jatkosopimukseen - Robert Rooba jatkaa

1.3.2021
JYP tärkeään jatkosopimukseen - Robert Rooba jatkaa

Robert Rooba nähdään JYPissä myös ensi kaudella. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Isokokoinen ja vahvasti luisteleva Rooba on murtautunut tällä kaudella Liigan maalintekijöiden eliittiin laukomalla 19 maalia 40 ottelussa. Vasemmalta puolelta laukova Rooba on 19 maalillaan tällä hetkellä toisena Liigan maalipörssissä.

- Rooban jatkosopimus on merkittävä palanen tulevan kauden joukkueen rakentamisessa. Robin nuorena kiekkoilijana aloittama pitkäjänteinen työ ja periksi antamaton luonne ovat mahdollistaneet hänelle nousemisen tällä kaudella Liigan maalipörssin kärkikahinoihin. Rooban suhtautuminen jääkiekkoon ja siinä kehittymiseen on intohimoista ja hän on siitä syystä johtuen myös erinomainen roolimalli meidän nuorille pelaajillemme kaukalossa sekä pukukopissa, kommentoi Rooban jatkosopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran sivuilla.

JYP on saanut useampia kyselyjä viime viikkoina pelaajasiirtoihin liittyen. Jyväskyläläisseura ei kuitenkaan tee muutoksia pelaajistoonsa.

- Kausi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen ja haastava. Yksittäisetkin positiiviset tunne-elämykset ovat tänä keväänä erityisen tärkeitä jaksamisessa taistelussa koronaa vastaan. Haluamme tällä ratkaisulla mahdollistaa paljon hyviä elämyksiä loppukaudeksi JYP-yhteisölle. Meidän kannattajamme sekä yhteistyökumppanimme ovat olleet upealla tavalla tukemassa JYPiä ja arvostamme tätä suuresti. Tämä ratkaisu antaa meille myös hyvän mahdollisuuden kehittää peliämme sekä pelaajiamme niin loppukautta kuin tulevaakin kautta silmällä pitäen, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

- Tulemme selviämään tästä kaudesta ja suunnittelemme kiivaasti tulevaa. Rooban sopimus ensi kaudeksi JYPiin on merkittävä signaali luottamuksesta parempaan tulevaisuuteen, Seppänen jatkaa.

JYPillä on edessään neljän ottelun viikko. JYP kohtaa kahdesti Pelicansin Lahdessa tiistaina ja perjantaina. Kotiottelut ovat keskiviikkona SaiPaa ja lauantaina Ilvestä vastaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström