Jukka Kunnas on Rauman Lukon uusi toimitusjohtaja

16.4.2021
Jukka Kunnas on Rauman Lukon uusi toimitusjohtaja

Rauman Lukon uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu vantaalainen Jukka Kunnas.

Kunnaksella on pitkä kokemus johto- ja vastuutehtävissä niin urheilun kuin muunkin liiketoiminnan saralla. 57-vuotias neljän lapsen isä omaa vahvan markkinointi- ja yhteiskuntavaikuttajataustan niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Kunnas on työskennellyt viime vuosina Partners United Oy -nimisen yrityksensä kautta muun muassa uudistetun Olympiastadionin sekä Suomi 100 -juhlavuoden yritysyhteistyöstrategian ja -suunnitelman laatimisen sekä yritysyhteistyöneuvottelujen ja -konsultoinnin parissa. Hän on aiemmin toiminut myös Infront Finland Oy:n varatoimitusjohtajana, Suomen Urheiluliiton ja yleisurheilun vuoden 2005 MM-kisojen markkinointijohtajana, yleisurheilun GP-kisojen toimitusjohtajana sekä Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon liiton markkinointipäällikkönä.

- Upeaa päästä näin Rauman Lukon toiminnan ytimeen ja tuoda organisaatioon näkemystä ja osaamista oman kokemuksen kautta. Jääkiekko on ollut minulle vahva intohimo aina. Oma taustani urheilijana on keihäänheitossa ja jenkkifutiksessa. Jääkiekon puolelta kokemusta on kertynyt toimiessa Jääkiekkoliiton ja Liigan yhteistyösopimusten myyntityön parissa ja valmennuspuolella lasten ja nuorten valmennustoiminnasta. Lisäksi jo pikkupoikana tuli kerättyä jääkiekkokortteja ja voitettua siihen aikaan puisia Koho-mailoja täysillä korttikirjoilla, Kunnas paljastaa.

Kunnas aloittaa työnsä ensin osa-aikaisena 1. toukokuuta ja 1. elokuuta uusi toimitusjohtaja astuu puikkoihin kokopäiväisenä.

---
Julkaisija: Aija Saha