SaiPan joukkue kokee rajusti muutoksia

17.4.2021
SaiPan joukkue kokee rajusti muutoksia

SaiPassa on kova vaihtuvuus ensi kaudeksi. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa kertoo verkkosivuillaan, että joukkueessa tapahtuu ensi kaudelle iso uudistus.

Poistuvien pelaajien lista on pitkä ja uusien pelaajien sopimukset julkaistaan toukokuussa.

Jo nyt SaiPa kertoo, että seura on solminut yhden kauden jatkosopimuksen Simo-Pekka Riikolan kanssa. Vaikean vamman kanssa pelatun kauden 2019-2020 jälkeen Riikola oli tällä kaudella SaiPan luottopuolustaja. Hän pelasi 46 ottelua ja oli puolustajien tehokkain pistein 4+4=8 (-7).

Riikolan lisäksi SaiPa on solminut jatkosopimuksia nuoriso-osastonsa kanssa. Sopimuksen ovat tehneet Miika Herrala, Otto Hokkanen, Leevi Karjalainen, Roni Karvinen, Niko Kautiainen, Mikael Koskimies, Elmeri Laakso, Hugo Rikkilä, Aapo Sarell, Aleksi Sinkkonen ja Kalle Varis.

Pelaajista seurasta poistuvat ainakin Elmeri Kaksonen, Tomas Zaborsky, Joni Nikko, Micke Saari, Mario Grman, Markus Kojo, Matias Mäntykivi, Eemil Erholtz, Niklas Nevalainen, Sam Lofquist ja Rasmus Hämäläinen.

Valmennusjohdosta SaiPan jättävät Tero Lehterä, Tuomo Ropo ja Kari Martikainen.


---
Julkaisija: Jukka Malm