TPS hakee toista kiinnitystä mestaruuteen lauantaina - Andrei Karejev palaa turkulaisten maalinsuulle

8.5.2021
TPS hakee toista kiinnitystä mestaruuteen lauantaina - Andrei Karejev palaa turkulaisten maalinsuulle

TPS vaihtaa maalivahtia toiseen finaalikamppailuun. (Kuva: Elmeri Elo)

Lukko isännöi TPS:ää lauantain toisessa finaaliottelussa. TPS:n maalinsuulle palaa viisi ottelua levännyt Andrei Karejev.

Lukko – TPS
Otteluvoitot 0-1
>> Kokoonpanot

Lukko sekä TPS kohtaavat toistamiseen kevään 2021 finaalisarjassa lauantaina. TPS onnistui ryöstöretkessään perjantaina napatessaan ensimmäisen kiinnityksensä mestaruuteen 4–1-lukemin. Avausottelun ykkösnimi oli loisto-otteita TPS:n maalinsuulla jatkanut Karri Rämö. 34-vuotias torjui peräti 35 laukausta. Runkosarjavoittajan ainut maali syntyi Robin Pressin lavasta ylivoimalla. Rämö ei kuitenkaan jatka maalinsuulla, sillä viisi edellistä ottelua loukkaantuneena viisi edellistä ottelua ollut Andrei Karejev palaa turkulaisten maalinsuulle.

Hyökkäyspäässä turkulaisilta loisti Lauri Pajuniemi. TPS-hyökkääjä iski ottelun päätöserässä kaksi maalia ja syötti vieraiden voittomaalin. Eilen ottelurangaistuksen saanut Eemil Viro pelaa lauantain ottelussa. Lukon puolelta Kristian Pospisil on pelikiellossa. Hänen paikkansa kokoonpanossa ottaa Toni Koivistoinen.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth