Suomalainen huippulupaus Jimi Suomi TPS:n puolustukseen

18.6.2021
Suomalainen huippulupaus Jimi Suomi TPS:n puolustukseen

TPS on tehnyt satsauksia tulevaisuuteen hankkimalla tukun nuoria huippulupauksia. (Kuva: Teemu Saarinen)

18-vuotias Jimi Suomi on liittynyt TPS:n harjoitusrinkiin kolmen vuoden sopimuksella. Puolustaja on varauskelpoinen NHL:ään tulevana kesänä.

Suomi pelasi päättyneellä kaudella Helsingin Jokereiden alle 20-vuotiaiden joukkueessa 15 ottelua tehopisteillä 1+10=11. Puolustaja oli mukana Suomen maajoukkueessa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Espoon Bluesin kasvatti on ensi kesänä varausikäinen ja hänet ollaan ennakoitu varattavaksi NHL:ään sijoilla 50-100. Suomi hakee tulevalla kaudella jalansijaa TPS:n liigaringistä sekä alle 20-vuotiaiden joukkueesta.

- Jimi on erittäin lupaava ja moderni puolustaja, jonka vahvuuksia ovat luistelutaito sekä kiekollinen pelaaminen. Uskomme, että hän ottaa seuraavat askeleet kohti Liiga-pelejä meidän arjessa kehittyen, taustoittaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.


---
Julkaisija: Henri Niemelä