Alumni All-Star –tapahtuma Kuopiossa peruutettu

26.4.2021
Alumni All-Star –tapahtuma Kuopiossa peruutettu

Kuva: Tomi Natri

Liiga Alumni on järjestänyt yhdessä Liiga-seurojen kanssa vuosittaisen Alumni All Star –tapahtuman vuodesta 2017 lähtien. Viime vuonna hyväntekeväisyystapahtuma siirrettiin koronapandemian vuoksi. Elokuussa 2021 järjestettäväksi suunniteltu tapahtuma joudutaan kuitenkin peruuttamaan pandemian edelleen jatkuessa.

Tapahtuma on saavuttanut suuren suosion sekä yleisön että myös pelissä pelaavien nykyisten ja entisten NHL-pelaajien joukossa. Sen osoituksena ovat olleet vuosittain täydet katsomot otteluissa ja tunnetuimpien NHL-pelaajiemme innokas osallistuminen tapahtumaan. Tapahtumaa on pyritty kehittämään vuosi vuodelta entistä kiinnostavammaksi elämykseksi kaikille mukana olijoille.

Koronapandemia on kuitenkin aiheuttanut paljon muutoksia ja epävarmuutta tapahtuman toteuttamiselle. Täysipainoisen kansainvälisen tapahtuman järjestäminen turvallisesti niin yleisölle kuin pelaajillekin on käynyt tänä vuonna mahdottomaksi. Siksi Liiga Alumnin ja KalPa Hockey Oy:n yhteistyössä järjestämä tapahtuma 20.8.2021 on valitettavasti peruttava.

Uutena tavoitteena on yleisen terveystilanteen normalisoiduttua järjestää tapahtuma elokuussa 2022. Alumni All Star –ottelu on tarkoitus tuolloin pelata Turussa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen