Suosituimmat

Ässille mieluisa paluumuuttaja KHL:stä – ”Haluan nauttia taas lätkästä”
15.9.2020

Ässät saa joukkueeseensa kovan paluumuuttajan, kun seuran oma kasvatti Mika Niemi on tehnyt porilaisjoukkueen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Joukkue-esittelyt 2020: Sport – uusittu halli piristysruiskeena
16.9.2020

Vaasan Sportin viime kausi ei tuonut liiemmin ilonhetkiä joukkueen kannattajille. Runkosarjan pistesaalis heikkeni merkittävästi erityisesti vaatimattomien kotiesitysten vuoksi. Alkavalle kaudelle Sport on kuitenkin vahvistunut, ja joukkue on osoittanut harjoitusotteluissaan varsinkin tiivistä puolustuspeliä. Sport aloittaa kautensa vieraskaukaloissa ja pelaa uudistuneessa kotihallissaan ensimmäisen kerran 10. lokakuuta.

Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020–2021
19.9.2020

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2020–2021. Mukaan on poimittu myös pelaajat ja valmentajat, joiden sopimustilanne on avoin.

Sport-kapteeni Erik Riska ei kätke haaveitaan: ”Unelmani on voittaa mestaruus Sportissa”
16.9.2020

Sport-kapteeni Erik Riska on kasvanut yhdeksi kaikkien aikojen vaasalaiskiekkoilijaksi. Sportia kaikilla seuran tämän vuosituhannen Liiga-kausilla edustanut Riska uskoo, että Sport on oikealla tiellä matkalla kohti pudotuspelitavoitetta.

Joukkue-esittelyt 2020: Pelicans – isojen haasteiden edessä
17.9.2020

Lahden Pelicansin mennyt kausi oli iso pettymys, kun joukkue jäi ensimmäisen kerran playoffs-pelien ulkopuolelle viiden vuoden jaksolla. Alkavalle kaudelle Pelicans on hankkinut uusia pelimerkkejä, mutta odotukset ovat maltilliset. Tulokaspäävalmentaja ja uudistuva seurajohto ovat isojen haasteiden edessä.

Jukurien Teemu Pulkkinen odottaa itseltään kovia tehoja: ”Kovat pelit ovat minun juttuni”
18.9.2020

Teemu Pulkkinen tekee debyyttinsä Liigassa vasta 25-vuotiaana. Pohjois-Amerikan yliopistosarjasta Jukureihin siirtynyt Pulkkinen nauttii kovista odotuksista ja niihin liittyvistä paineista.

Tappara ja Kärpät voittoihin harjoitusotteluissa
16.9.2020

Neljä liigajoukkuetta hioi pelikuntoaan tiistaina. Tappara ja Kärpät pääsivät voiton makuun.

Tampere Cup käynnistyi - Tappara ja Lukko finaaliin
19.9.2020

Perjantaina käynnistyi viikonloppuna pelattava Tampere Cup, jossa tositoimissa nähtiin neljä Liiga-joukkuetta.

Pelicansille kaksi kovaa vahvistusta rapakon takaa
17.9.2020

Pelicans on lainannut Jesse Ylösen ja Niclas Almarin riveihinsä. Ylönen kuuluu Montreal Canadiensin organisaatioon, kun taas Almari on Pittsburgh Penguinsin sopimuspelaaja.

Iikka Kangasniemi hankittiin Pelicansiin tuomaan ratkaisuvoimaa: ”Tykkään tehdä tulosta”
17.9.2020

Iikka Kangasniemen kaksi ensimmäistä Pelicans-kautta olivat kovaa nousukiitoa, joka jatkui vielä vuoden HIFK:ssa. Nyt Kangasniemi on palannut Lahteen ja on valmis jälleen uuteen "tykkikauteen."

Neljä Liiga-joukkuetta koolla Hakametsässä – mikä joukkue kovin Tampere Cupissa?
18.9.2020

Perjantaina ja lauantaina Hakametsän hallissa mitellään Tampere Cupissa. Turnausherruudesta pelaavat Ilveksen ja Tapparan lisäksi HIFK ja Lukko. Perjantaina ohjelmassa on Lukon ja HIFK:n kohtaaminen sekä kauden ensimmäinen täysimittainen Tampereen paikallispeli.

Näin pelataan Liigassa kaudella 2020-21 – otteluohjelma julkaistu
25.6.2020

Liiga-kausi 2020-21 käynnistyy kolmisen viikkoa totuttua myöhemmin, torstaina 1. lokakuuta. Kausi käynnistyy kevään 2019 finaalijoukkueiden, HPK:n ja Kärppien, kohtaamisella.

Joukkue-esittelyt 2020: SaiPa – kokemusta sisään ja ulos
19.9.2020

Edellisten seitsemän kauden aikana kuudesti playoffs-peleihin selvinneen SaiPan menestys jäi viime kaudella totutusta. Lappeenrantalaiset jäivät selvästi playoffs-viivan alapuolelle. Tulevalle kaudelle joukkue on satsannut muutamaan täsmähankintaan.

Kärpät otti toisen voittonsa TPS:sta
17.9.2020

Kärpät ja TPS:sta kohtasivat toisena päivänä peräkkäin harjoitusottelussa Virroilla. Kärpät oli tiistaiseen tapaan vahvempi ja vei keskiviikon ottelun numeroin 5-1 (2-1, 1-0, 2-0).

Joukkue-esittelyt 2020: Jukurit – karanteenista kohti tositoimia
18.9.2020

Mikkelin Jukurien valmistautuminen uuteen Liiga-kauteen koki viime viikolla pahan kolauksen, kun sekä edustusjoukkueen että U20-joukkueen pelaajistossa todettiin koronatartuntoja. Viime kaudella 13:nneksi runkosarjassa sijoittunut Jukurit ehtii kuitenkin hakea pelituntumaa kahdesta harjoitusottelusta ennen runkosarjan avausta.

Kärpät lainaa lupaavan suomalaispelaajan New Jersey Devilsistä
18.9.2020

Kärpät vahvistaa rivejään lainaamalla Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä ottelukohtaisella lainalla. Lainapesti kestää marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Lasse Kukkonen palaa Kärppiin yhden ottelun sopimuksella
16.9.2020

Kärppien ja suomalaisen jääkiekkoilun legenda Lasse Kukkonen pääsee päättämään uransa kiekkokaukalossa, kun hän palaa Kärppien riveihin vielä yhdeksi otteluksi. Kukkonen pelaa viimeisen ottelunsa 3.10.

Liigan harjoitusotteluohjelmaan useita muutoksia – katso päivitetty ohjelma
10.9.2020

Liiga-joukkueiden kauteen valmistavien otteluiden ohjelmia on muokattu ilmenneiden koronatartuntojen ja niitä seuraavien rajoitusten vuoksi. Muutoksia on tehty HPK:n, Jukurien, JYPin, KooKoon, Pelicansin ja Tapparan otteluohjelmiin.

SaiPan Elmeri Kaksonen huomaa uransa pituuden pelaamisessa: ”On pitänyt pysyä evoluutiossa mukana”
19.9.2020

Kun SaiPasta haetaan johtajia, kääntyvät katseet eittämättä kapteeni Elmeri Kaksoseen. Kaksonen uskoo, että tulevalla kaudella nähdään entistä aggressiivisempi SaiPa, jonka nuoret pelaajat voivat ottaa isojakin askeleita nopeasti.

Kärppien Niskala lainalle Hermekseen
14.9.2020

Kärpät lainaa puolustaja Jaakko Niskalan Mestiksessä pelaavan Hermeksen joukkueeseen. Lainasopimus on voimassa toistaiseksi.