Uusimmat

KalPa ja Pelicans voittoihin harjoitusotteluissa
23.9.2020

Tiistaina neljä Liiga-joukkuetta hioi kuntoaan kohti reilun viikon päästä alkavaa kautta. KalPa ja Pelicans nappasivat voitot otteluissa.

Joukkue-esittelyt 2020: JYP – uuden pelaajasukupolven kasvua ratkaisurooleihin
23.9.2020

Liigan kestomenestyjiin kuuluneen JYPin sijoitukset runkosarjassa ovat notkahtaneet kahdella viime kaudella. Harjoituskauden esitykset eivät ole vakuuttaneet, mutta uusien pelaajanimien sisäänajo JYPin palettiin ottaa aikaa. Kovimmat haasteet JYPin menestyksessä kohdistuvat kokemattomaan puolustukseen.

TPS jatkoi maalivahdin lainaa
22.9.2020

TPS tiedottaa verkkosivuillaan jatkaneensa maalivahti Ukko-Pekka Luukkosen lainasopimusta. Luukosen uusi lainasopimus kattaa seuraavan kuukauden ajan.

Otto Kivenmäki on lopullisen läpimurron kynnyksellä: ”Kyllä minä luotan omiin taitoihini”
22.9.2020

Otto Kivenmäellä riittää syyskiireitä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Ässien hyökkääjä valmistautuu lopulliseksi läpimurtokaudekseen kaavailtuun talveen ylioppilaskirjoitusten keskellä.

Liiga-SaiPa Oy:lle tappiollinen tilipäätös
22.9.2020

Liiga-SaiPa Oy:n yhtiökokous vahvisti huhtikuussa 2020 päättyneen tilikauden tilinpäätöksen.

HIFK-kaksikko pitkään sivussa tositoimista
22.9.2020

HIFK sai huonoja uutisia, kun perjantain harjoituspelissä loukkaantuneet Ville Leskinen ja Micke-Max Åsten joutuvat pitkälle sairauslomalle.

Joukkue-esittelyt 2020: Ässät – tasapainoilua leikkauksilla ja satsauksilla
22.9.2020

Porissa olisi pelattu viime keväänä jälleen playoffs-pelejä heikon edellisen kauden jälkeen. Uuden kauden joukkueen rakentamista haittasi keskikesään saakka hankintakielto, mutta sen jälkeen Ässät on onnistunut hankkimaan joukkueeseen laatuluokan pelaajia.

Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020–2021
21.9.2020

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2020–2021. Mukaan on poimittu myös pelaajat ja valmentajat, joiden sopimustilanne on avoin.

HPK:lta kaksi sopimusuutista
21.9.2020

HPK kertoo verkkosivuillaan solmineensa kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso puolestaan tuotti loppukauden sopimuksen.

Ilveksen Liiga-joukkue testattu - ei koronavirustartuntoja
21.9.2020

Ilveksen Liiga-joukkueen pelaajille, valmentajille ja huoltoryhmän jäsenille suoritettiin koronavirustestit viime viikon torstaina. Kaikki testitulokset olivat negatiivisia.

KalPa ja Jesper Mattila sopivat toisilleen: ”Pitää yrittää olla rohkea ja hakea omaperäisiä ratkaisuja”
21.9.2020

Jesper Mattilalla on edessään Liiga-debyytti 22-vuotiaana. Hän kokee, että nimenomaan KalPa ja päävalmentaja Tommi Miettisen pelitavan alla kehittyminen vie häntä parhaalla mahdollisella tavalla kohti NHL:ää.

Pelicans vahvisti rivejään kahdella lainapelaajalla
21.9.2020

Lahden Pelicans kertoo verkkosivuillaan, että lahtelaisjoukkue vahvistuu kahdella lainapelaajalla.

Liigan kauden avaustilaisuus tänään - seuraa C Moresta ja mtv-palvelusta
21.9.2020

Kauden alku on jo kulman takana, ja nyt päästetään jokainen Liiga-joukkue ääneen. Liigan vuotuinen kauden avaustilaisuus järjestetään tänä vuonna studiolähetyksenä yhteistyössä C Moren kanssa.

Joukkue-esittelyt 2020: KalPa – tukitoimia rapakon takaa
21.9.2020

KalPa lunasti vuosina 2014-18 paikan playoffs-joukkueiden ryhmästä, mutta kahdella edellisellä kaudella tulos on jäänyt heikommaksi – joskin viime keväänäkin pelit olisivat jatkuneet playoffseissa. Uuteen kauteen KalPa sai tervetulleita apuja Pohjois-Amerikasta.

TPS:n Juuso Pärssinen on valmis lopulliseen läpimurtoon: ”Jos haluaa isoja asioita, pitää olla itsevarma”
20.9.2020

Johtavaan rooliin TPS:ssa nyt ja NHL:ään aikanaan valmiina pelaajana. Siinä TPS-keskushyökkääjä Juuso Pärssisen lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteet.

Lukko vei Tampere Cupin voiton
20.9.2020

Lukko juhli viikonloppuna pelatun Tampere Cupin voittoa. Se kaatoi finaalissa Tapparan. Lauantain muissa harjoitusotteluissa voittoihin ylsivät Ilves ja JYP.

Joukkue-esittelyt 2020: TPS – uusien suunnannäyttäjien johdolla
20.9.2020

Epäonnistuneen viime kauden jälkeen TPS:n seurajohto on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla. Varsinkin heinäkuussa TPS julkisti uusia sopimuspelaajia lähes liukuhihnalta. Voimakkaasti uudistuneen joukkueen taustavoimissa on hurja kokemuspankki Suomi-kiekon huipulta.

SaiPan Elmeri Kaksonen huomaa uransa pituuden pelaamisessa: ”On pitänyt pysyä evoluutiossa mukana”
19.9.2020

Kun SaiPasta haetaan johtajia, kääntyvät katseet eittämättä kapteeni Elmeri Kaksoseen. Kaksonen uskoo, että tulevalla kaudella nähdään entistä aggressiivisempi SaiPa, jonka nuoret pelaajat voivat ottaa isojakin askeleita nopeasti.

Tampere Cup käynnistyi - Tappara ja Lukko finaaliin
19.9.2020

Perjantaina käynnistyi viikonloppuna pelattava Tampere Cup, jossa tositoimissa nähtiin neljä Liiga-joukkuetta.

Joukkue-esittelyt 2020: SaiPa – kokemusta sisään ja ulos
19.9.2020

Edellisten seitsemän kauden aikana kuudesti playoffs-peleihin selvinneen SaiPan menestys jäi viime kaudella totutusta. Lappeenrantalaiset jäivät selvästi playoffs-viivan alapuolelle. Tulevalle kaudelle joukkue on satsannut muutamaan täsmähankintaan.